1 Nisan 2010

Vodafone Cep Lira Kart Fiyatları

http://www.finansgundem.com/resimler/img_80_vodafone.jpg

1 Nisan 2010 tarihi ile kontör dönemi sona erdi ve artık cep telefonu hatlarında TL dönemi başladı. Artık aboneler kullandıkları hatlara kontör kartı yerine TL kartı satın alarak yükleme yapacaklar. İşte Vodafone Cep Lira kartları:

    * Cep Lira Kart Klasik: 20 TL
    * Cep Lira Kart Gold: 30 TL
    * Cep Lira Kart Platinium: 50 TL

Hat kullanım dönemleri:


Vodafone Faturasız Hat aboneliğiniz yürürlüğe girdiğinde Aktif Kullanım Süresi başlamış olur. Aktif Kullanım Süresi 90 gündür. Bu süre içinde bakiyeniz olduğu sürece arama yapabilirsiniz. Bakiyeniz bitince arama kısıtlaması yapılır, ancak bakiye durumunuz ne olursa olsun aranabilirsiniz. En az 4 TL'lik her yükleme veya lira transferi destekleyen tarifelerde yapılan en az 4 TL'lik her transfer Aktif Kullanım Süresi'ni baştan başlatır.

Bekleme dönemi


Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle (son yükleme tarihinden itibaren 90 gün sonra) başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar. Bekleme Süresi başladığında, kullanıcının lira bakiyesi varsa bu bakiye dondurulur. Bekleme Süresi içinde kullanıcı Cep Lira Yüklemesi yaparsa servisi tekrar aktif hale geçer ve Aktif Kullanım Süresi yeniden başlar. Bekleme süresi ile kullanıcının dondurulan lira bakiyesi, yeni yükleme ile çözülür ve yüklenen tutara miktarına eklenir. Bekleme süresinin sonunda, kullanıcı hattına iptal işlemi uygulanır, kullanıcının kayıtları sistemden silinir.


Hiç yorum yok: