22 Ocak 2010

Turkcell Mobil Hasar Servisi

http://www.letsgomobile.org/images/news/turkcell/mobil-hasar-servisi.jpg
Abonelerine her geçen gün yeni hizmetler ile kolaylıklar sağlayan Turkcell'den bir yenilik daha. Mobil Hasar servisi. Artık Turkcell Mobil Hasar servisini kullanarak mevcut ya da satın alacağınız 2. el aracın hasar bilgilerini kısa mesaj ile sorgulayabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz aracın trafik ve / veya kasko poliçelerinin durumunu da öğrenebilirsiniz. 


Sorgulama Nasıl Yapılıyor ?. 


Sorgulamak istediğiniz aracın plakasını büyük harfler ile yazıp 5664'e göndermeniz yeterlidir. Plakada yer alan harfleri ve rakamları aralarınca boşluk bırakmadan birleşik olarak yapmalısınız. Örnek : 34XXX75



Ücretlendirme 


Mobil Hasar servisi ile yapacağınız her sorgulama 7 SMS / 14 Kontör olarak ücretlendirilmektedir. 


Hasar Bilgisi Hakkında


Bu servis ile yapacağınız sorgulamalara ait veri bilgileri 2003 yılından sonraki kayıtları kapsamaktadır. 2003 yılı öncesindeki ve sigorta şirketine bildirilmemiş olan kayıtlara bu servis aracılığıyla ulaşılamamaktadır.


Diğer işlemler

Kaza bilgisi sorgulama: KAZA yazıp bir boşluk bırakıp ardından plakayı yazarak Turkcell 5664′e göndermek yeterli. Servis, 10 kontör / 5 SMS olarak ücretlendiriliyor.

Poliçe bilgisi sorgulama: TRAFIK veya KASKO yazıp bir boşluk bırakarak plakayı yazıp Turkcell 5664′e SMS atmak yeterli oluyor. Servis 10 kontör / 5 SMS olarak ücretlendiriliyor.


Mağdur bilgisi sorgulama: Trafik kazası mağdurunun hasarının karşılığını hangi sigorta şirketinden alacağı ve hasar dosya numarasını öğrenmek için MAGDUR yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp Turkcell 5664′e göndermesi gerekiyor. Servis 8 kontör / 4 SMS olarak ücretlendiriliyor.

Hiç yorum yok: