23 Mart 2010

Özhan Canaydın'a Vefa Borcumuz !..

http://i.takvim.com.tr/2010/03/23/200x150/391777852087.jpg

Büyük Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz !..

Doğuştan Galatasaray'lıyım sözünün tam anlamıyla karşılığıydı o. Galatasaray lisesinin efsane ismi oldu. Efendiliği, sportmenliği, karakteri, duruşu ile tüm Galatasaraylıların unutamayacağı başkan oldu. Galatasaray'lı doğdu, Galatasaray'da büyüdü ve Galatasaraylı olarak hayata gözlerini yumdu. Fenerbahçe derbisinde gol yedikten sonra, Fenerbehçeyi alkışlayabilecek kadar sportmen, adam gibi bir adamdı. Ama ömrü gelecekteki Galatasarayı görmeye yetmedi.


Tek bir arzusu vardı. Bir gün Ali Sami Yen'de Fenerbahçe derbisi sırasında karşı takım oyuncuları sahaya çıkarken bizim taraftarlarımızın ayağa kalkıp alkışlamasıydı. Şimdi başkanımıza son görevimizi yapma zamanıdır. Bu haftaki derbide başkanımıza vefa borcunu ödememiz gerekiyor. O sportmen takım, sportmen oyuncu, sportmen taraftar hayaliyle yaşamını yitirdi. Ama biz onu sportmenliğimiz ile yaşatacağız.


Bu hafta derbide kulakların çok çınlayacak başkanım. Sen yerinde rahat uyu. Galatasaray'ın bizlere emanet. Sen yeterki rahat uyu başkanım, biz Feneri'de alkışlarız. Sen rahat uyu başkanım artık kavga dövüş yerine, her golde birbirimiz için sevineceğiz.


Allah mekanını Cennet etsin...

1 yorum:

melek dedi ki...

hepimizin başı saolsun :(